This website uses cookies to obtain statistical data about its users browsing habits. If you continue browsing we consider you accept their use.
You will always be able to revoke your consent and get more information here.

Hide
There are no tickets currently on sale.

Please select the date of the session

Escenes de Filosofia i Teatre

FILOSOFIA I TEATRE


La Maleta de Portbou i La Perla 29 tornen a sumar esforços per una nova edició del Festival Escenes de Filosofia i Teatre, aquesta vegada per preguntar-nos: què vol dir “enraonar”?

La paraula teatral és un tresor de la paraula encarnada: passa cara a cara. I adquireix especial rellevància en aquest present continu en el que portem una llarga temporada atrapats. Quin és el valor de la paraula? Com enraonar més i xerrar menys? Què hi pot fer el teatre? Enraonar comporta un temps essencial, un espai de proximitat i distància, i un compromís amb la fragilitat de la paraula. I això està a la base del joc teatral, que alimenta les paradoxes d’un temps que neix a dins d’un altre, d’un espai que n’alberga molts de diferents i que és una trobada incerta entre públic i escena.

Aquesta és la quarta edició d’aquest festival que sempre genera un espai de trobada i reflexió amable i desenfadat. La filosofia i el teatre es citen per reprendre l’atàvica relació que es remonta a temps immemorials. Aquesta trobada desplega les possibilitats filosòfiques del teatre, i dona cossos escènics a la filosofia, alimentant, com un ball circular i estrany, el pensament i l’emoció més profunda.

La Perla 29
C/Hospital, 56 08001 Barcelona
Telephone: 932171770
Email: info@laperla29.cat

Follow us!

Disclaimer
Cookies policy
Powered by