Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

No hi ha entrades a la venda en aquests moments.

Seleccioneu la data de la funció

Escenes de Filosofia i Teatre

FILOSOFIA I TEATRE


La Maleta de Portbou i La Perla 29 tornen a sumar esforços per una nova edició del Festival Escenes de Filosofia i Teatre, aquesta vegada per preguntar-nos: què vol dir “enraonar”?

La paraula teatral és un tresor de la paraula encarnada: passa cara a cara. I adquireix especial rellevància en aquest present continu en el que portem una llarga temporada atrapats. Quin és el valor de la paraula? Com enraonar més i xerrar menys? Què hi pot fer el teatre? Enraonar comporta un temps essencial, un espai de proximitat i distància, i un compromís amb la fragilitat de la paraula. I això està a la base del joc teatral, que alimenta les paradoxes d’un temps que neix a dins d’un altre, d’un espai que n’alberga molts de diferents i que és una trobada incerta entre públic i escena.

Aquesta és la quarta edició d’aquest festival que sempre genera un espai de trobada i reflexió amable i desenfadat. La filosofia i el teatre es citen per reprendre l’atàvica relació que es remonta a temps immemorials. Aquesta trobada desplega les possibilitats filosòfiques del teatre, i dona cossos escènics a la filosofia, alimentant, com un ball circular i estrany, el pensament i l’emoció més profunda.

La Perla 29
C/Hospital, 56, 08001 Barcelona
Telèfon: 932171770
Correu electrònic: info@laperla29.cat

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per